Yhteistyössä

TTeemat POHJA Header 02 e1526554580689 tutkitusti

http://www.tutkitusti.fi/

TUTKITUSTI. on uudenlainen tapa jakaa tutkittua tietoa. Se toimii verkossa vaikuttavien yleistajuisten tiedejulkaisijoiden yhteisenä, näkyvänä ja tunnistettavana kanavana, joka nostaa julkaisujen sisältöjä esiin ajankohtaisissa yhteyksissä. TUTKITUSTI.-verkkosivusto toimii rajapintana yleistajuisen tutkitun tiedon ja tiedon etsijän välillä. Toiminta keskittyy erityisesti sosiaalisen median kanaviin, joissa on tavoitettu parhaimmillaan yli 100 000 silmäparia.

Alumni

http://www.helsinki.fi/alumni/

Helsingin yliopiston maksuton Alumnikampus-verkkopalvelu tuo alumnit yhteen ja tarjoaa verkostoitumisalustan lisäksi viestintäkanavan tapahtumista, tiedeuutisista sekä kohtaamisista opiskelijoiden, tutkijoiden ja yliopiston eri yksiköiden kanssa. Kirjaudu sinäkin Alumnikampukselle!

Teologinen aikakauskirja

http://www.tatt.fi/

Teologinen Aikakauskirja on Pohjoismaiden laajin teologinen tieteellinen julkaisu. Omalla alallaan se on Suomen johtava kaikki teologiset tieteenalat kattava aikakauskirja, jonka tutkimusartikkelit julkaistaan vertaisarvioinnin perusteella. Teologinen Aikakauskirja ei sitoudu mihinkään (kirkko)poliittiseen suuntaukseen vaan on puolueeton ja avoin kaikille teologiaa ja sen lähitieteitä käsitteleville kirjoituksille. Lehti ilmestyy viisi kertaa vuodessa.

Uskonnontutkija

https://journal.fi/uskonnontutkija

Suomen Uskontotieteellisen Seuran julkaisema verkkolehti Uskonnontutkija – Religionsforskaren käsittelee uskontotieteen ja sen lähialojen tutkimusta. Lehti toimii suomen- ja ruotsinkielisenä julkaisukanavana alan tutkijoille. Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvässä lehdessä julkaistaan tieteellisiä artikkeleita, katsauksia sekä kirja-arvosteluita.

pageHeaderLogoImage fi FI teologia

http://ortodoksia.fi/

Ortodoksia on ortodoksisen kirkon teologiaan, kulttuuriin ja perinteisiin keskittyvä vertaisarvioitu aikakauskirja. Sitä julkaisevat yhteistyössä Suomen ortodoksisten pappien liitto ja Itä-Suomen yliopiston ortodoksisen teologian koulutusohjelma.

Kuvia image archives

http://www.kuvio.helsinki.fi/

Kirkkoarkkitehtuurin ja kirkkotaiteen tutkimusarkisto Kuvio on keskeisin suomalainen portaali suomalaiseen ja eurooppalaiseen kirkkoarkkitehtuuriin.

Kyyhkynen

http://kyyhkynen.tyt.fi/

Kyyhkynen on Teologian ylioppilaiden tiedekuntayhdistyksen julkaisu vuodesta 1853.

GlobeTheoLib

http://www.globethics.net/web/gtl

The Global Digital Library on Theology and Ecumenism [GlobeTheoLib] is a multilingual online library offering access free of charge to more than 650’000 full-text articles, journals, books and other resources. Its focus is on theology, intercultural and interreligious dialogue, ethics, and ecumenism in World Christianity.

Refo500

https://www.refo500.com/en/

Refo500 is the international platform for knowledge, expertise, ideas, products and events, specializing in the 500 year legacy of the Reformation. Worldwide, more than 120 partners have joined Refo500 and the number of partners is still growing. Partners collaborate in order to offer a program and to tell the story of the Reformation. Refo500 partners include Protestant and Catholic organizations, churches, universities, museums, cities, publishers, and so on.

Teologin sanankirja

http://sanakirja.teol.helsinki.fi/#/

Seppo A. Teinosen teologian sanakirja, 7. 400 termiä selityksineen, elektroninen aineisto