Tietoa palvelusta

Tiede kuuluu kaikille – Teologia.fi esittelee yleistajuisesti teologian alan tutkimusta!

Palvelun sisällöt on suunniteltu uskonnonopettajien, seurakuntien työntekijöiden, diakonien, teologian opiskelijoiden ja tutkijoiden sekä laajemman yleisön tarpeita silmällä pitäen. Palvelu on avattu 10.1.2007.

Teologia.fi:stä löydät teemoittain järjestettyjä tutkimusartikkeleita ja opinnäytetöitä. Sivustomme on pääosin kaksikielinen.

Toimitus noudattaa Julkisen sanan neuvoston Journalistin ohjeita.

Ylläpitäjänä teologiset tiedekunnat

Palvelua ylläpitävät Helsingin yliopiston teologinen tiedekuntaFakulteten för humaniora, psykologi och teologi vid Åbo Akademi ja Itä-Suomen yliopiston teologian osasto.

Teologia.fi:llä on toimituskunta, joka päättää palvelussa julkaistavat teemat ja kutsuu niihin kirjoittajat.

Toimitus sijaitsee Helsingin yliopiston teologisessa tiedekunnassa. Toivomme käyttäjiltä palautetta, ideoita ja kehittämisehdotuksia. Toimituksen yhteystiedot löydät täältä.

Yhteistyökumppaneitamme ovat Aste Helsinki Oy, Diakonia ammattikorkeakoulu, Kirkon tutkimuskeskus, Kirkon koulutuskeskusKirkkopalvelut, Suomen ekumeeninen neuvosto ja Kirkon ulkoasiain osasto.

Palvelun suunnitteluun ja ylläpitoon on saatu rahoitusta opetusministeriöstä. Teknisestä toteutuksesta vastaa Aste Helsinki Oy.

Palvelun sisältöjen käyttö muissa yhteyksissä

Teologia.fi sisältöä voi käyttää ja linkittää vapaasti, kunhan teologia.fi mainitaan tietolähteenä uudessa asiayhteydessä ja lisätään päivämäärä, jolloin linkitys on tehty. Teologia.fi:ssä käytettyjä kuvia ei saa tallentaa tai kopioida ilman erillistä lupaa.

Palvelun yhteystiedot