| Toni Koivulahti

Teologia.fi:n opiskelijatoimitus etsii uusia jäseniä

Helsingin yliopiston teologian opiskelija tai tohtorikoulutettava, haluatko oppia tiedeviestintää ja osallistua teologisen tutkimuksen popularisointiin?

Hae Teologia.fi:n opiskelijatoimitukseen!

Opiskelijatoimituskunnassa teemme Teologia.fi:n verkkolehteen haastatteluja, kirjaesittelyjä ja muita teologisen tutkimuksen popularisoimiseen ja siitä yleistajuisesti tiedottamiseen keskittyviä juttuja. Järjestämme toisinaan myös keskustelutilaisuuksia ja raportoimme teologiaan liittyvistä tapahtumista.

Lukijoissamme on paljon esim. uskonnonopettajia, kirkon työntekijöitä ja kaikenlaisia teologiasta kiinnostuneita lukijoita, jotka lukevat ja käyttävät työssään mielellään helposti luettavia ja maallikoillekin avautuvia juttuja.

Opiskelijatoimituksen työhön osallistuminen on ajankäytöltä kevyttä ja hauskaa toimintaa! Tapana on ollut kirjoittaa 2–3 juttua lukukaudessa per opiskelijatoimittaja. Jutuista maksetaan 100 € palkkio. Toimintaamme kuuluu tavata etäkokouksessa noin kerran kuukaudessa. Kokouksissa keskustelemme julkaisuista jutuista ja tapahtumista sekä suunnittelemme seuraavia. Maksamme myös pientä kokouspalkkiota.

Teologia.fi:n opiskelijatoimituksessa olet osa mukavaa opiskelijatoimittajayhteisöämme. Pääset myös tutustumaan kotimaisen teologian uusimpiin tutkimuksiin ja ilmiöihin, sekä kertomaan niistä innostavalla ja yleistajuisella tavalla laajalle lukijakunnalle. Sinun ei tarvitse olla kokenut kirjoittaja hakeaksesi. Tärkeintä on innostuneisuus osallistua yhteiseen toimintaan ja kirjoittamiseen.

Lähde rohkeasti mukaan ja lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemuksesi 15.2. mennessä Teologia.fi:n projektikoordinaattori Toni Koivulahdelle: toni.koivulahti@helsinki.fi