| Toni Koivulahti

Teologia.fi:n opiskelijatoimitus etsii uusia jäseniä!

Helsingin yliopiston maisterivaiheen opiskelija tai tohtorikoulutettava, haluatko oppia tiedeviestintää ja osallistua teologisen tutkimuksen popularisointiin?

Hae Teologia.fi:n opiskelijatoimitukseen!

Opiskelijatoimituskunnassa teemme Teologia.fi:n verkkolehteen haastatteluja ja muita teologisen tutkimuksen popularisoimiseen ja siitä yleistajuisesti tiedottamiseen keskittyviä juttuja. Järjestämme toisinaan myös keskustelutilaisuuksia ja raportoimme teologiaan liittyvistä tapahtumista.

Lukijoissamme on paljon esim. uskonnonopettajia, kirkon työntekijöitä ja kaikenlaisia teologiasta kiinnostuneita lukijoita, jotka lukevat ja käyttävät työssään mielellään helposti luettavia ja maallikoillekin avautuvia juttuja

Käytäntönä on ollut kirjoittaa 2-3 juttua lukukaudessa per opiskelijatoimittaja. Jutuista maksetaan 100e palkkio. Toimintaamme kuuluu tavata etäkokouksessa noin kerran kuukaudessa. Kokouksissa keskustelemme julkaisuista jutuista ja tapahtumista sekä suunnittelemme seuraavia.

Teologia.fi:n opiskelijatoimituksessa olet osa mukavaa opiskelijatoimittajayhteisöämme. Pääset myös tutustumaan kotimaisen teologian uusimpiin tutkimuksiin ja ilmiöihin, sekä kertomaan niistä innostavalla ja yleistajuisella tavalla laajalle lukijakunnalle.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 5.6. mennessä Teologia.fi:n projektikoordinaattori Toni Koivulahdelle: toni.koivulahti at helsinki.fi