| Peppi O'Connor

Podcast: Teologia.fi x Uskonnonfilosofia-podcast

Kuva: Erica Pottier

Teologia.fi toteutti kaksi yhteistyöjaksoa Uskonnonfilosofia-podcastin kanssa.

Ensimmäisessä yhteistyöjaksossa Uskonnonfilosofia-podcastin tekijät, väitöskirjatutkija Rasmus Tillander sekä aineenopettaja Aleksi Enqvist, haastattelevat Teologia.fi:n vastaavaa toimittajaa Mikko Ketolaa ja opiskelijatoimituksen jäsentä Peppi O’Connoria teologian popularisoinnista. Jaksossa käsitellään kysymyksiä, kuten: Missä määrin iskulause “ymmärrä uskontoa, ymmärrä maailmaa” pitää paikkaansa? Mitä haasteita teologian ja uskonnontutkimuksen popularisointiin liittyy? Entä, minkälaisissa kysymyksissä teologista asiantuntemusta pitäisi entistä enemmän hyödyntää?

Toisessa yhteistyöjaksossa käsitellään puolestaan uskonnonfilosofiaa. Tillander ja Enqvist valottavat Teologia.fi:n opiskelijatoimituksen haastattelussa uskonnonfilosofian luonnetta, arkisia ja ajankohtaisia sovelluskohteita sekä tärkeinä pitämiään ajattelijoita.

Otathan molemmat jaksot kuunteluun!