| Noora Koivulahti

Teologia.fi mukana Tutkitun tiedon teemavuodessa 2021

Tutkittu tieto kuuluu kaikille, ja nyt jos koskaan on tärkeää tuoda julki tutkitun tiedon tuloksia.

Tutkitun tiedon teemavuonna 2021 kotimaiset toimijat tuovat yhdessä tutkittua tietoa meille kaikille. Teemavuosi kokoaa yhteen tapahtumia ja tekoja, joiden avulla muodostuu monipuolinen kuva tutkitusta tiedosta ja sen roolista esimerkiksi yksilön hyvinvoinnin ja yhteiskunnan toiminnan kannalta.

Teologia.fi haastattelee Tutkitun tiedon teemavuoden kunniaksi teologisen tieteenalan tutkimusprojektien vetäjiä. Millaista tutkimusta teologian alalla tehdään? Millä tavalla tutkimuksen kysymykset ovat ajankohtaisia juuri nyt?

Haastattelut ovat luettavissa Teologia.fi verkkosivulla. Pysy siis kuulolla ja seuraa sivujamme sekä Teologia.fi sometilejä!

Huomaathan, että voit nyt tilata myös uutiskirjeemme sähköpostiisi.

Voit tutustua muihin TTTV21 tapahtumiin tästä linkistä.