| Taina Kalliokoski

Ehdota työryhmää Teologian ja uskonnontutkimuksen päiville 10.9.2019 mennessä

TUTP2020 2b
Kuva: Taina Kalliokoski, Teologia.fi.

Vuoden 2020 maaliskuussa järjestettävien Teologian ja uskonnontutkimuksen päiville voi nyt ehdottaa työryhmiä. Työryhmäkutsu on auki 10.9. asti. Katso konferenssin työryhmäkutsu alta.

Teologian ja uskonnontutkimuksen alan ensimmäisen kansallisen tieteellisen konferenssin teemana on uskonto ja yhteiskunnan haasteet. Järjestäjinä ovat teologian ja uskonnontutkimuksen alan tieteelliset seurat yhdessä. Esitelmiä voi tarjota kohdistettuna työryhmiin 8. marraskuuta 2019 asti.

Päivin valmisteluja voi seurata sosiaalisissa medioissa aihetunnisteella #TUTP2020.
Lisätietoja ja tiedot jo tulossa olevista työryhmistä löytyvät blogista: https://blogs.helsinki.fi/teologian-ja-uskonnontutkimuksen-paivat-2020/

Työryhmäkutsu

Kutsumme ystävällisesti työryhmäehdotuksia ensimmäisille Teologian ja uskonnontutkimuksen päiville 19.-20.3.2020. Lähetä työryhmäehdotuksesi 10.9.2019 mennessä. Ehdotetut työryhmät voivat olla avoimia sessioita, joihin tutkijat voivat ehdottaa esitelmiä, tai suljettuja sessioita, joihin työryhmän järjestäjä ehdottaa esitelmän pitäjät. Työryhmä voi myös olla näiden yhdistelmiä. Työryhmät ovat kestoltaan 1,5–2 tuntia ja esitelmien määrä on 3-5. Työryhmällä voi myös olla useampia sessioita.
Työryhmäehdotuksen tulee sisältää:
• Otsikko
• Lyhyt kuvaus työryhmän teemasta ja siitä, minkätyyppiset esitelmät ovat tervetulleita (enintään 200 sanaa)
• Työryhmän vetäjän tai vetäjien yhteystiedot (nimi, affiliaatio, sähköposti, puhelinnumero) sekä suljettujen sessioiden osalta myös ehdotetut esitelmänpitäjät ja aiheet
• Työryhmän kieli voi olla suomi, ruotsi, englanti tai näiden yhdistelmä
• Työryhmäkutsut lähetetään 10.9.2019 mennessä Kati Tervo-Niemelälle (kati.tervo-niemela@uef.fi) ja Isto Peltomäelle (isto.peltomaki@helsinki.fi)

Päivitetty 4.7.2019: Korjattu ”ensimmäisen yhteisen” määreeksi ”ensimmäisen kansallisen”.