| Ville Mäkipelto

Intialainen kehitysjohtaja vierailee Helsingin yliopistossa lauantaina 3.2.

00 placeholder

Intian luterilaisen maailmanpalvelun (Lutheran World Service India Trust) toiminnanjohtaja Mr. Joseph Shaju vierailee Helsingin yliopistossa lauantaina 3.2. Shaju esitelmöi teologisen etiikan ja sosiaalietiikan dosentin Ville Päivänsalon kokoamassa symposiumissa Towards Sustainable Nutrition and Health: Teaching Kitchens and Other Initiatives in India.

Englanninkielisessä symposiumissa puhuu myös etäyhteydellä Cambridgen yliopiston professori Sumantra Ray, joka johtaa opetuskeittiöhanketta Kalkutassa. Hankkeen tavoitteena on voimaannuttaa köyhissä oloissa eläviä paikallisia yhteisöjä ravintokasvatuksen keinoin.

Tilaisuus on kaikille avoin eikä ennakkoilmottautumista tarvita. Symposium soveltuu erityisesti Etelä-Aasiasta, kontekstuaalisesta teologiasta ja kehitysyhteistyöstä kiinnostuneille. Lisätietoja löydät Helsingin yliopiston tapahtumakalenterista.