| Pekka Rautio

Teologia.fi:n toimitus uudistuu

Teologia.fi

opiskelijatoimitusTeologia.fi:n opiskelijatoimituksen muodostavat (vasemmalta oikealle) Taina Kalliokoski, Ari Minadis, Olli-Pekka Toivanen, Ville Mäkipelto ja Sara Takala.

Suomalaista yliopistoteologiaa esittelevän Teologia.fi-verkkojulkaisun toimitus saa lisävahvistuksia, kun viiden hengen muodostama opiskelijatoimitus aloittaa työnsä syyskuussa.

Teologia.fi:ssä on jatkossa luvassa entistä enemmän henkilöhaastatteluja ja katsauksia akateemisen teologian kiehtovaan maailmaan niin opiskelun, tutkimuksen kuin työelämänkin näkökulmista.

Toimitusta vetää systemaattisen teologian tohtorikoulutettava Taina Kalliokoski. Muut toimittajat ovat eksegetiikan tohtorikoulutettava Ville Mäkipelto, Teologia.fi:n toimituskunnan opiskelijajäsen Sara Takala sekä teologian kandidaatit Ari Minadis ja Olli-Pekka Toivanen.

Heillä kaikilla on viestinnällistä taustaa sekä opintojen että työkokemuksen kautta muun muassa Kotimaa-lehdestä, Kirkon tiedotuskeskuksesta ja Kyyhkysestä.

Teologiaa kiinnostavasti ja lukijalähtöisesti

Opiskelijatoimitus täydentää verkkojulkaisun sisällöntuotantoa kolme kertaa vuodessa ilmestyvien teemanumeroiden välissä.

− Vastaamme toimitustyön lisäpanostuksilla lukijoidemme toiveisiin, joita selvitimme viime keväänä tehdyn kävijäkyselyn kautta, verkkojulkaisun vastaava toimittaja Johan Bastubacka toteaa.

Tarkoitus on myös lisätä Teologia.fi:n sisältöjen visuaalisuutta kuvien ja videoiden kautta.

− Haluamme vahvistaa juttujen ihmisläheisyyttä ja luettavuutta. Tulemme tarjoamaan monipuolisia aiheita ja erilaisia näkökulmia ajankohtaiseen yliopistoteologiaan. Välitämme suurelle yleisölle journalistisella otteella tietoa siitä, mitä akateemisessa teologiassa tapahtuu, uudet toimittajat summaavat.

Puhutteleville sisällöille on kysyntää

Teologia.fi:n tähtäimessä on tavoittaa jatkossa yhä enemmän myös sellaisia lukijoita, joille teologia ei välttämättä ole ennestään tuttua.

− Toivotamme kaikille oikein miellyttäviä hetkiä artikkeleidemme äärellä! Toivottavasi uteliaisuus ja into välittyvät tiimimme tuotoksissa.

***

Teologia.fi:n toimitus ottaa mielellään juttuvinkkejä vastaan. Palautetta voi jättää osoitteeseen: https://teologia.fi/tietoa-palvelusta/palaute