| Pekka Rautio

Teemailtapäivä 8.9.2017 Helsingin yliopistolla: Uskonnot, kehitys ja eriarvoisuus

Teologia.fi

Uskonnot ja inhimillinen kehitys kietoutuvat toisiinsa eri tavoin. Uskonnot ovat osa kulttuuria ja yhteiskuntia, ja siksi on tärkeää huomioida ne kaikessa kehitysyhteistyössä. Uskonnolliset toimijat voivat joko edistää tai jarruttaa kehitystä monin tavoin.

Helsingin yliopisto, Suomen Lähetysneuvoston kehitysyhteistyöryhmä ja sen jäsenjärjestöt Lähetysyhdistys Kylväjä ja Suomen Pipliaseura ry sekä Kepa järjestävät aiheesta teemailtapäivän pe 8.9. klo 14-17 (Fabianink. 26, 1. krs, luentosali 115).

Iltapäivän aikana tarkastellaan mm. kristillistaustaista avustustyötä Kiinassa, uskontokunnan vaihtamisen vaikutuksia hinduenemmistöisessä Nepalissa, islamilaisten toimijoiden avustustyötä Egyptissä ja kuullaan ulkoasianministeriön edustajan näkökulma tematiikkaan.

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan! Tilaisuus on suomen- ja englanninkielinen. Ei ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoja ohjelmasta Kepan sivuilta tai oheisesta pdfpdf-tiedostosta