| Pekka Rautio

CoPassion Supersyyskuussa 2016 tapahtuu

SUPERSYYSKUU ingressi

 

SUPERSYYSKUU 768x225

Myötätunnon mullistava voima (CoPassion) -tutkimushanke järjestää viisi yleisötilaisuutta Supersyyskuun 2016 aikana Helsingissä. Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan myötäinnosta, onnellisuudesta, merkityksellisyydestä ja viisaudesta!

 

Myötäintoa johtamiseen
9.9.2016, Finlandia-talo

Alkusyksyn virkistävimmässä seminaarissa keskustellaan siitä, miten myötäinto ja innostus uudistavat suomalaista työelämää. Tekesin CoPassion ja Leading Passion -hankkeet tuovat tutkijansa ja taustaryhmänsä 9.9. Finlandia-talolle “Myötäintoa johtamiseen” -tapahtumaan. Tule mukaan keskustelemaan siitä, miksi myötäinto ja innostuksen johtaminen ovat uuden työn kovinta ydintä! Lisätiedot tilaisuudesta ja ilmoittautuminen tästä»

 

Holy money? Symposium
15.-16.9.2016, Helsingin yliopiston Tutkijakollegiumin tilat (Fabianinkatu 24)

On hyvä hetki puhua rahasta ja uskonnosta! CoPassionin supersyyskuuhun kuuluu myös Profini2017-verkoston kanssa järjestettävä symposium Holy Money? – Economy as religion 15.-16.9.2016.

Tapahtumassa kuullaan puheenvuoroja akateemisen maailman huipuilta ja eri sektorien kiinnostavilta asiantuntijoilta. Symposium pohtii, miten uskonpuhdistuksen perintö näkyy (vai näkyykö?) suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan eri sektorien toiminnassa. Miten talous ja uskonto muistuttavat toisiaan? Tapahtuma on englanninkielinen, kaikille avoin ja ilmoittautumista ei vaadita! Lisätietoja symposiumista »

 

Vierailuluento onnellisuudesta: Emma Seppälä (Stanford University)
20.9.2016, Porthania: sali IV, Yliopistonkatu 3

Onko onnellisuudella, hyvinvoinnilla ja menestyksellä yhteys? Sulkevatko onnellisuus ja menestys työmaailmassa toisensa pois? Entäpä onnellisuus ja hyvinvointi tieteenalana, mitä se tutkii?

CoPassion -tutkimushanke tarjoaa 20.9. upean ja ainutkertaisen tilaisuuden tulla kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta alan johtavan tieteentekijän, Emma Seppälän kanssa. Seppälä on tutkija Stanfordin yliopistossa ja varajohtaja Stanfordin CCare-yksikössä. Vierailuluennollaan hän pohtii tieteellisiin tutkimustuloksiin perustuen muun muassa onnellisuuden, hyvinvoinnin ja menestyksen kysymyksiä. Lisätiedot tilaisuudesta ja ilmoittautuminen tästä»

 

Symposiumi merkityksellisyydestä
23.9.2016, Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki

Elämää 2010-luvulla leimaavat paitsi kiire, hektisyys ja stressi niin myös voimakas halu etsiä syvempää merkityksellisyyttä ja pehmeitä arvoja osaksi kaikkia elämän osa-alueita.

CoPassion -tutkimushanke järjestää osana Supersyyskuun 2016 tapahtumia 23.9. seminaarin, jossa merkityksellisyyden ja elämän tarkoituksen tieteelliseen tutkimukseen keskittyneet maailman huippututkijat esittelevät teemoista käytyä keskustelua omien tutkimustensa perusteella. Seminaari on Suomessa ainutkertainen tilaisuus tulla kuulemaan tieteellistä keskustelua siitä, mistä merkityksen ja tarkoituksen kaipuussa on kyse. Tervetuloa! Symposiumin kieli on englanti. Lisätietoa tilaisuudesta, puhujista ja ilmoittautumisesta löydät täältä».

 

Symposiumi viisaudesta
26.9.2016, Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki

Mitä viisaus on, miten se saavutetaan ja mitä iloa siitä voi olla esimerkiksi tämän päivän työelämässä? Mikä on myötätunnon suhde viisauteen? Entä onko viisaus yhä tai enää oleellinen akateemisen tutkimuksen kohde?

Symposiumin pääpuhujat ovat viisauden tutkimuksen pioneerit, professorit Monika Ardelt (University of Florida, USA) ja Ricca Edmondson (NUI Galway, Irlanti) sekä Päätä viisaasti -teoksen kirjoittaja, filosofi Markus Neuvonen. Kommentaattoreiden joukossa on myös erikoistutkija, aikuisiän kognitiivisen kehityksen dosentti Eeva Kallio. Tervetuloa! Symposiumin kieli on englanti. Lisätietoa tilaisuudesta, ohjelmasta ja ilmoittautumisesta löydät täältä».

 

 

Lisätietoja CoPassion Supersyyskuun 2016 tapahtumista:

http://blogs.helsinki.fi/copassion/supersyyskuu-2016-tapahtumat/

Koordinaattori Tii Syrjänen, tii.syrjanen@helsinki.fi puh. 050 342 8860