| Pekka Rautio

Sosiaalietiikan iltamat 18.5. Helsingin yliopistolla: aiheena pappeus (Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piirissä)

Tervetuloa jo perinteeksi ja vakiintuneeksi sosiaaliseksi yhteenliittymäksi muodostuneeseen sosiaalietiikan iltamiin. Iltamat pidetään 18.5. klo 16-18 luentosalissa S532 (teologisen tiedekunnan 5. krs) – Fabianinkatu 24 (käynti sisäpihalta).

Sosiaalietiikan iltamat on sosiaalietiikan opiskelijoiden järjestämä tilaisuus, joka on suunnattu kaikille sosiaalietiikan opiskelijoille ja sosiaalietiikasta kiinnostuneille teologian opiskelijoille sekä sosiaalietiikan tutkijoille ja opettajille.

Iltamissa keskustellaan ajankohtaisista sosiaalieettisistä aiheista ja tutkimuksesta sekä tutustutaan sosiaalietiikan piirissä toimiviin ihmisiin. Tilaisuudessa on viinitarjoilu.

Tällä kertaa aiheena on pappeus (Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piirissä). Mitä pappeudesta voidaan sanoa sosiaalietiikan näkökulmasta ja sosiaalietiikan käsitevälineiden avulla? Millaista (yhteis)toimintaa pappeus on? Mihin pappi pyrkii ja miten? Näistä kysymyksistä keskustellaan sosiaalietiikan tohtorikoulutettava Isto Peltomäen johdolla.

Lisätietoja: http://blogs.helsinki.fi/socialethics/