| Pekka Rautio

Teologisen tiedekunnan journalismikurssin opiskelijoiden juttusarja käynnistyy (19.11.2014): Teologin tavallista elämää – kurkistus kolmen erilaisen teologin arkeen

tte1

Teologia.fi-verkkopalvelu julkaisee loppuvuodesta neljä teologisen tiedekunnan soveltavien opintojen journalismi-kurssin opiskelijoiden kirjoittamaa artikkelia. 

Artikkeleissa käsitellään teologiopiskelijoiden elämää, unelmia ja tulevaisuuden suunnitelmia.

Työn, perheen ja opiskelujen yhdistäminen on monelle yliopistolla opiskelevalle tuttua. Mutta millaista opiskelijan arki käytännössä on, entä miten opiskelijat viettävät vapaa-aikaansa ja rentoutuvat?

Journalismi-kurssin artikkeleissa haastateltavina ovat opiskelijat.

Ensimmäisenä julkaistavassa, Jenni Vihtkarin, Jannimaija Tuomalan ja Anna Kähkösen kirjoittamassa, jutussa: Teologin tavallista elämää, kurkistetaan kolmen teologin arkeen, arjen hallintaan ja sen kiireisiin.

Toisessa artikkelissa luodaan katsaus teologien erilaisiin taustoihin ja kolmannessa artikkelissa tutustutaan elämään teologien ylioppilaskodissa. Juttusarjan päättää artikkeli siitä, minkälaisia mahdollisuuksia teologeilla on työllistyä ulkomaille ja kansainvälisiin tehtäviin.

tte1

Artikkeleiden kirjoittajina ovat toimineet:

Lue myös:

Opiskelijoiden tarinat teologian opiskelemisesta Helsingin yliopistossa

Tietoa teologian opiskelusta, koulutuksesta sekä teologien uravalinnoista ja työllistymisestä

Teksti: Pekka Rautio 19.11.2014
Kuva: Jenni Vihtkari