| Pekka Rautio

Uusi graduartikkeli julkaistu: Ystävyyttä, yhteistyötä ja avunantoa? Kirkon Ulkomaanavun ja suomalaisten herätysliikejärjestöjen yhteistyö Inkerin kirkon rakentamisessa vuosina 1988–1993

Teologian kandidaatti Antti Luoman kirjoittama graduartikkeli: Ystävyyttä, yhteistyötä ja avunantoa? Kirkon Ulkomaanavun ja suomalaisten herätysliikejärjestöjen yhteistyö Inkerin kirkon rakentamisessa vuosina 1988–1993 on luettavissa opinnäyte-osiossa.

 

Artikkelin pohjana ollut Suomen ja Skandinavian kirkkohistorian alaan kuuluva pro gradu -tutkielma ”Kirkon Ulkomaanavun ja suomalaisten herätysliikejärjestöjen yhteistyö Inkerin kirkon rakentamisessa vuosina 1988–1993” hyväksyttiin Helsingin yliopiston teologisessa tiedekunnassa kesäkuussa 2013.

 

***

Hyvä teologian opiskelija/maisteri!

Haluatko saada pro gradu -työtäsi käsittelevän kirjoituksen Suomen keskeisimmälle teologista tutkimusta ja ajankohtaisia teologisia puheenaiheita esittelevälle foorumille?

Kirjoita artikkeli Teologia.fi:hin! pdfLue lisää »