| Pekka Rautio

Yleisöluento Helsingin yliopistolla 11.2.: Missiologian dosentti Risto Ahonen: Kristillinen ja sekulaari eskatologia

Tapahtumaluokka: Yleisöluento
Aika: ti 11.2.2014 klo 16:00-18:00
Paikka: Helsingin yliopiston päärakennus, Fabianinkatu 33, sali 10
Osoite: Keskusta
Järjestäjä: Systemaattinen teologia
Lisätietojen antaja: jaakko.rusama@helsinki.fi
 
Vuosittain järjestettävä systemaattisen teologian dosenttien luentosarja keskittyy tällä kerralla siihen henkiseen, sosiaaliseen ja kulttuuriseen murrokseen, minkä keskellä teologinen tutkimus ja kristilliset kirkot elävät. Millaisin eväin yksityinen ihminen ja yhteisöt voivat kohdata ja pyrkivät kohtaamaan yllätyksellisen tulevaisuuden? Esille tuodaan uusimman systemaattisen teologian tutkimuksen teemoja ja viimeaikaisten teologisten keskustelujen tuloksia.Jokaiseen luentoon liittyy keskustelu, jonka johtaa dosentti Jaakko Rusama. Luentosarja on suunnattu teologian opiskelijoiden ohella kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tervetuloa!