| Pekka Rautio

Karjalan teologisen seuran symposium 25.-26.2.2014: Kirkko myrskyn silmässä

Karjalan teologinen seura (KTS) järjestää 25.-26.2. Itä-Suomen yliopistolla Joensuussa salissa AU100 teologisen symposiumin Kirkko myrskyn silmässä. Symposium on järjestyksessä viides KTS:n Itä-Suomen yliopiston kanssa yhteistyössä järjestämä symposium ja se on osa Kuopion ja Mikkelin hiippakuntien henkilöstökoulutusta.

Symposium on avoin tapahtuma, jonka tavoitteena on tieteellisen teologisen tutkimuksen ja tämän päivän ihmisen ajankohtaisten kysymysten kohtaaminen. Tänä vuonna symposiumissa pohditaan sekä globaalin että lokaalin kirkon nykyaikana kohtaamia haasteita. Kirkko myrskyn silmässä -symposiumissa on uutena lisänä kanavatyöskentely, joka mahdollistaa asiantuntijoiden ja yleisön keskustelun ajankohtaisista kirkkoa koskettavista aiheista.

Symposiumiin ilmoittaudutaan maksamalla osallistumismaksu 20 euroa 10.2.2014 mennessä Karjalan teologisen seuran tilille FI49 5770 0520 1390 53 sekä lähettämällä sähköposti KTS:n sihteerille osoitteeseen ktssihteeri@gmail.com. Maksun voi suorittaa useammasta henkilöstä samalla kertaa. Tilisiirron viestikenttään merkitään osallistujien nimet. Ilmoita osallistujien kanavavalinnat sähköpostilla sihteerille.

Opiskelijoille symposium on ilmainen.

Symposiumin ohjelma, ilmoittautumisohjeet ja muu ajantasainen informaatio löytyvät seuran verkkosivuilta osoitteesta: www.karjalanteologinenseura.fi