| Pekka Rautio

Uusi kirjaesittely: Kettunen, Paavo: Auttava Kohtaaminen I: Sielunhoidon perusteet ja teologia

Kirjaesittely: Kettunen, Paavo: Auttava Kohtaaminen I: Sielunhoidon perusteet ja teologia (Kirjapaja 2013)

Itä-Suomen yliopiston käytännöllisen teologian professori Paavo Kettunen on kirjoittanut pitkään odotetun sielunhoidon oppikirjan, joka soveltuu käytännöllisen teologian peruskursseille ja soveltavan teologian opetukseen.  Kettunen kertoo kirjan pitkästä syntyhistoriasta ja siitä, kuinka aikaisemman melko vastaavaan tarkoitukseen kirjoitetun oppikirjan, vuonna 1997 ilmestyneen Sielunhoidon käsikirjan, korvaamisesta on nyt syntymässä kaksi uutta oppikirjaa: arvioinnin kohteena oleva Kettusen itsensä kirjoittama Auttava Kohtaaminen I ja vuonna 2014 julkaistava Raili Gothónin Auttava Kohtaaminen II. 

Lue Auli Vähäkankaan kirjesittely: Auttava Kohtaaminen I: Sielunhoidon perusteet ja teologia