| Pekka Rautio

Vierailuluento 5.4.: From Sacrifices to Symbols: Animals in Late Ancient Philosophy and Early Christianity (Prof Ingvild Saelid Gilhus)

Professori Ingvild Saelid Gilhus (Bergenin yliopisto) pitää vierailuluennon aiheesta From Sacrifices to Symbols: Animals in Late Ancient Philosophy and Early Christianity perjantaina 5.4.2013, klo 14:15-16:00. Paikka: Teologisen tiedekunnan tiedekuntasali, Vuorikatu 3, 5. krs. (sisäänkäynti sisäpihan puolelta).

Gilhus on julkaissut aiheesta tärkeän kirjan Animals, Gods and Humans: Changing Attitudes to Animals in Greek, Roman and Early Christian Thought (Routledge 2006), kirjasta lisää:

 

http://www.routledge.com/books/details/9780415386500/

 

Gilhus toimii myös vastaväittäjänä Ulla Tervahaudan väitöstilaisuudessa la 6.4.2013. Tervahaudan väitöskirjan otsikko on A Story of the Soul’s Journey in the Nag Hammadi Library: A Study of the Authentikos Logos (NHC VI, 3). Väitöstilaisuus alkaa 10:15, paikkana HY päärakennus, Aud XII.

 

Tervetuloa molempiin tilaisuuksiin!