| Pekka Rautio

Helsingin yliopiston teologinen tiedekunta muuttaa – uusi osoite 18.3. alkaen Vuorikatu 3

Helsingin yliopiston teologinen tiedekunta muuttaa uuteen osoitteeseen Vuorikatu 3:een. Muutto tapahtuu maaliskuun 18. päivään mennessä.

Syynä muuttoon on nykyisten tilojen laaja peruskorjaus Aleksanterinkatu 7:ssä, minkä jälkeen yliopisto vuokraa kyseisen kiinteistön. Tiedekunta on suljettuna muuton ajan 1.3–15.3.

Uudet tilat Vuorikadulla sijaitsevat viidessä kerroksessa lähellä yliopiston uutta Kaisa-pääkirjastoa.

− Muutto on ollut tiedossa jo parin vuoden ajan, ja siihen on valmistauduttu suunnitelmallisesti, taloussuunnittelija Tuula Sunnarborg teologisesta tiedekunnasta kertoo.

Vuorikadulla teologista tiedekuntaa odottavat hieman yli 2000 neliön tilat. Opetustilojen ohella uuteen osoitteeseen sijoittuu tiedekunnan noin 120 työntekijää.

− Kokonaisuudessaan muuttoon on suhtauduttu hyvin avoimin mielin ja odotukset nykyistä modernimpien tilojen suhteen ovat korkealla, Sunnarborg summaa. Toki muuttaminen teettää oman työnsä, mutta uskon, että se on varmasti tässä tapauksessa kaiken vaivan arvoista, hän päättää.

Muuton yhteydessä tiedekunnan postiosoite vaihtuu. Uusi postiosoite on:

Teologinen tiedekunta
PL 4
00014 Helsingin yliopisto

Sisäänkäynti teologisen tiedekunnan uusiin tiloihin tapahtuu Vuorikatu 3:n ja Fabianinkatu 24:n yhdistävältä sisäpihalta.

Helsingin yliopiston teologinen tiedekunta on suurin Suomessa toimivista kolmesta teologisesta yksiköstä ja opiskelijamäärältään Euroopan suurimpia teologian alalla. Se on yksi Helsingin yliopiston neljästä kantatiedekunnasta, jotka perustettiin Turun akatemiaan vuonna 1640.

Lisätietoja: http://www.helsinki.fi/teol/tdk/tiedotteet/teologinen_tiedekunta_muuttaa.html

taloussuunnittelija Tuula Sunnarborg, puh. 09 191 22122, s-posti: tuula.sunnarborg (at) helsinki.fi

tiedottaja Pekka Rautio, puh. 09 191 24050, s-posti: pekka.rautio (at) helsinki.fi