| Pekka Rautio

Uskonnontutkija -verkkolehden ensimmäinen numero ilmestynyt

Suomen Uskontotieteellisen Seuran julkaiseman Uskonnontutkija − Religionsforskaren -verkkolehden ensimmäinen numero on ilmestynyt.

Verkkolehdessä käsitellään uskontotieteen ja sen lähialojen tutkimusta.  Lehti toimii suomen- ja ruotsinkielisenä julkaisukanavana alan tutkijoille. Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvässä lehdessä julkaistaan tieteellisiä artikkeleita, katsauksia sekä kirja-arvosteluita. Artikkelit käyvät läpi vertaisarvioinnin.

Lehden toimituskunnassa on edustettuna Helsingin, Turun ja Itä-Suomen yliopistojen sekä Åbo Akademin uskontotieteen oppiaineet. Lehden päätoimittajina toimivat Riku Hämäläinen ja Heikki Pesonen Helsingin yliopistosta.

Uskonnontutkija − Religionsforskaren -verkkolehti on luettavissa osoitteessa: www.uskonnontutkija.fi