| Pekka Rautio

Yleisötilaisuudet ateismista ja uskonnollisesta muutoksesta

Donner instituutti järjestää Turussa 18.-20.1. seminaarin teemalla ”The New Visibility of Atheism in Europe”. Seminaarin yhteydessä keskiviikkona 18.1. pidetään kaksi julkista yleisötilaisuutta, johon ateismista ja uskonnollisesta muutoksesta kiinnostuneet opiskelijat, tutkijat ja muu yleisö ovat tervetulleita:

  • 18.1. klo 13-15, auditorio Helikon/Parnassos, Arken Åbo Akademi:  Kirjaseminaarissa keskustellaan Gavin Hyman’in (Lecturer, Lancaster University) teoksesta ”A Short History of Atheism”. Seminaarissa kirjoittaja esittelee teoksensa ja professori Mattias Martinson Uppsalan yliopistosta sekä dosentti Teemu Taira Turun yliopistosta kommentoivat sitä, minkä jälkeen tilaisuus on avoin yleisökeskustelulle.

  • 18.1. klo 15-17, auditorio Armfelt, Arken, Åbo Akademi: Professori Phil Zuckermanin vierailuluento: ”What we Know about Atheists and Irreligious People – A Social Science Perspective.”

Tilaisuuksien tarkempi ohjelma liitteenä (pdf).